Våra tjänster

Lackering av köksluckor

Vi lackar i alla tänkbara färger och utföranden. Köksluckorna slipas först ner för att sedan sprutas en slipgrund, därefter slipas de igen med ett finare papper för att slutligen sprutas i den valda kulören. Färgen vi använder är en syrahärdande färg för att det ej skall gulna och flagna efter några månader. Vi tar hand om hela projektet från montering till hämtning.

Vi hämtar och lämnar ditt kök tryggt i hela Sverige! 
Steg-för-steg
  • Hämtning 
  • Tvättning & slipning
  • Sprutning av slipgrund
  • Slipa igen med finare papper
  • Sprutning av vald kulör
  • Klart att leverera på endast 5 -dagar!

Lackering av ytter- och innerdörrar

Att lackera om dörrarna i hemmet är en snabb och smidig lösning för dig som vill ha fräscha dörrar utan krångel. Du slipper riva ut karmar, tapetsera/måla om och anlita snickare. 

Möbler och övrig inredning

Vi lackar även alla slags möbler och inredningsdetaljer, som exempelvis:
  • Bord & Stolar
  • Byråer & Vitrinskåp
  • Fönsterbrädor
  • Högtalare
Vi hämtar och lämnar dina möbler tryggt i hela Sverige! 

Fönsterrenovering

Att reparera om fönsterna i hemmet är en snabb och smidig lösning för dig som vill ha fräscha fönster utan krångel. Du slipper riva ut karmar, tapetsera/måla om och anlita snickare. Genom att anlita oss på Gävleborgs lackservice slipper du alltså allt det där. Vi renoverar dina befintliga fönster till nyskick!

Fasad

Sprutmålning av fasader hör till våra klassiska uppdrag, både trä och industrifastigheter. Det är viktigt med underarbetet för att få ett resultat som varar länge. Vår kunniga och erfarna målare gör hela jobbet som lätt blir besvärligt och tidsödande för en lekman.

Med ROT-avdraget blir det ekonomiskt mycket fördelaktigt att låta oss utföra fasadmålningen. Vi gör avdraget direkt på fakturan! 

Tak

Vi är proffs på takmålning, och målning av olika sorters tak. Vi har flera års erfarenhet och använder beprövade metoder för ett lyckat resultat av er takmålning. Vi utför målning av betongpannor, målning av tegelpannor och målning av plåttak m.fl.


Vi använder marknadens mest kvalitativa produkter för ett hållbart och långvarigt resultat vilket är en nyckelfaktor för lång livslängd. Vi målar även andra detaljer på taket så som målning av vindskivor, målning av hängrännor, målning av stuprör, målning av vindskiveplåtar, målning av takfönster, målning av takstege, målning av ventilationsrör med mera.

Med ROT-avdraget blir det ekonomiskt mycket fördelaktigt att låta oss utföra fasadmålningen. Vi gör avdraget direkt på fakturan!

Taktvätt

Vi utför taktvätt av olika typer av takpannor och taktyper. Vi utför taktvätt på bland annat betongpannor, tegelpannor, papptak och plåttak. Med beprövade taktvättsmetoder och flera års kompetens inom taktvätt. Undvik problem med mossa, alger och lav. Ge ert tak en trygg lösning. Förebygg framtida skador. Kombinera gärna med en takmålning.

Delbetalning

Vi har delbetalning via klarna, Svea & Resursbank prata med en av våra säljare för vidare information.

Gävleborgs lackservice AB

Vi finns i Gävle, Sandviken, Ockelbo, Tierp, Uppsala, Stockholm, Bollnäs, Söderhamn, Hudiksvall med showroom i Gävle och Arbrå. Men vårt verksamhetsområde sträcker sig över hela Sverige och vi tar jobb ute i hela landet - från Luleå till Malmö.

Öppettider

Kundtjänst: 07.00 - 16.00
Butik: onsdagar 07:00 - 16:00
Verkstad: tis - tors 07:00 - 16:00

Kontakta oss

Tel: 072 - 730 66 33

E-post: info@gavleborgslackservice.se