Gävleborgs lackservice ABGävleborgs lackservice AB drivs av mig, Daniel Hedberg som efter många år i lackering och måleribranschen startade företaget. Sedan 2021 så jobbar även Linda och Johan. 2st duktiga medarbetare. Vi utför allt inom traditionell måleri, lackering och sprutmålning. Lackering och renovering av köksluckor, dörrar, garderober, snickerier och möbler. Men även reparationer och målning av väggar, tak med mera. Alla våra uppdrag utförs med professionell teknik och hög kvalitet.

Vi arbetar kontinuerligt med att säkerställa högsta kvalitet i vårt arbete. Med vår Nöjdkund-garanti ser vi till att du blir nöjd! På kanalvägen 6, Gävle har kundmottagningen öppet måndagar 08.00 - 15.00. Där finns färgkartor, färgtavlor men även beslag, handtag, reservdelar och färg.    

Varmt välkommen!

Gävleborgs lackservice AB

Vi finns i Gävle, Sandviken, Ockelbo, Tierp, Uppsala, Stockholm, Bollnäs, Söderhamn, Hudiksvall med butik i Gävle och Arbrå. Men vårt verksamhetsområde sträcker sig över hela Sverige och vi tar jobb ute i hela landet - från Luleå till Malmö.

Öppettider

Kundtjänst: 07.00 - 18.00
Butiken: Måndagar 08:00 - 15:00

Kontakta oss

Tel: 072 - 730 66 33

E-post: info@gavleborgslackservice.se