Gävleborgs lackservice AB


År 2020 startade vi, Daniel & Linda Hedberg Gävleborgs lackservice AB. Vi lackerar köksluckor, dörrar, garderober, snickerier, möbler, fasader och tak med mera. .
Lackering är det självklara valet för dig som vill förnya och ta tillvara på det gamla och är ett smidigt, prisvärt och miljövänligt är det också ett lysande sätt att skapa något unikt. Vi vänder oss till både privatpersoner och företag. 

Hos oss går det att välja exakt den kulör du vill. Vi levererar hög kvalitet och lång hållbarhet på det vi lackerar. Med många års erfarenhet vet vi vilket underarbete som krävs för att uppnå bästa resultat.

Utöver lackering målar vi även fasader, tak, staket etc.. Vi erbjuder även ett brett sortiment av handtag, knoppar och andra beslag som höjer och ger nytt liv i dina köksluckor, dörrar och möbler.


Varmt välkommen!

Gävleborgs lackservice AB

Vi finns i Gävle, Sandviken, Ockelbo, Tierp, Uppsala, Stockholm, Bollnäs, Söderhamn, Hudiksvall med showroom i Gävle och Arbrå. Men vårt verksamhetsområde sträcker sig över hela Sverige och vi tar jobb ute i hela landet - från Luleå till Malmö.

Öppettider

Kundtjänst: 07.00 - 18.00
Showroom: Tidsbokning
Hämtning/lämning: Tidsbokning

Kontakta oss

Tel: 072 - 730 66 33

E-post: info@gavleborgslackservice.se