Gävleborgs lackservice ABÅr 2020 startade vi, Daniel och Linda Hedberg företaget Gävleborgs lackservice AB. Vi lackerar köksluckor, dörrar, garderober, snickerier och möbler med mera. Lackering är det självklara valet för dig som vill förnya och ta tillvara på det "gamla". Vi vänder oss till både privatpersoner och företag. Förutom att lackering är smidigt, prisvärt och miljövänligt är det också ett lysande sätt att skapa något unikt. Tänk bara kunna välja vilken kulör du vill, från matt till högblank. Vi levererar hög kvalitet och lång hållbarhet på det vi lackerar. Med många års erfarenhet vet vi vilket underarbete som krävs för att uppnå bästa resultat.

Vi har även en butik där vi erbjuder ett brett sortiment av handtag, knoppar och andra beslag och reservdelar som höjer och ger nytt liv åt dina köksluckor, dörrar och möbler.

Varmt välkommen!

Gävleborgs lackservice AB

Vi finns i Gävle, Sandviken, Ockelbo, Tierp, Uppsala, Stockholm, Bollnäs, Söderhamn, Hudiksvall med butik i Gävle och Arbrå. Men vårt verksamhetsområde sträcker sig över hela Sverige och vi tar jobb ute i hela landet - från Luleå till Malmö.

Öppettider

Kundtjänst: 07.00 - 18.00
Butiken: onsdagar 06:00 - 16:00

Kontakta oss

Tel: 072 - 730 66 33

E-post: info@gavleborgslackservice.se